Wat is een Bullet Journal? Hoe het uw project kan redden

Wat is een Bullet Journal? Hoe het uw project kan redden

Wat is een Mylovelynotebook.nl bullet journal ? Ik heb deze vraag nooit echt begrepen totdat ik er een kocht en hem begon te gebruiken. Kortom, een bullet journal is gewoon een digitaal dagboek dat u kunt gebruiken om de gebeurtenissen, dagen en gebeurtenissen in uw leven op een georganiseerde manier vast te leggen. Veel mensen gebruiken ze als dagboek, maar gebruiken ze ook als planner, om dingen op te schrijven als ze geen zin hebben om ze op te schrijven of om dingen op te schrijven als ze onderweg zijn. Het is een geweldig hulpmiddel om in uw bedrijf te hebben, omdat u het niet alleen kunt gebruiken om u te helpen beter te leven, maar u kunt er ook naar verwijzen wanneer dat nodig is.

Een voorbeeld van wat ik bedoel met "bullet journal" is wanneer ik bijvoorbeeld bezig ben met een Rapid Tile-migratie of een Windows XP-migratie. Dit zijn taken met veel gegevens, wat betekent dat elke vorm van systeemstoring of ramp mijn hele project op dat moment zou kunnen doden, en zonder een manier om alle verschillende sets gegevens bij te houden die tijdens de migratie zouden worden gegenereerd, Ik zou letterlijk elke dag moeten besteden om alles weer in elkaar te krijgen. De beste manier om dit soort projecten uit te voeren, is daarom om een bullet journal te gebruiken, waarin u de volledige gebeurtenissen en de verschillende taken die u moet uitvoeren, evenals eventuele aantekeningen die u maakt, registreert.

Naast het vastleggen van de taakinformatie, kunt u ook een maandelijks logboek schrijven, wat in wezen hetzelfde is, behalve dat u in plaats van een wekelijks takenlogboek de gebeurtenissen in een dagelijks dagboek schrijft. Terwijl u dit doet, kunt u dingen bijhouden zoals hoe lang de taken duren en hoeveel gegevens u op een dag krijgt. Dit helpt u te zien hoeveel werk u moet doen, wat voor soort middelen u heeft en kan u waarschuwen voor eventuele problemen. Ik gebruik deze tools veel – ik schrijf elke maand een maandelijks logboek, en meestal doe ik maar de helft van de taak, waardoor ik veel tijd bespaar.

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/