Wat is een Bullet Journal? Spoor je dromen op en schrijf ze op!

Wat is een Bullet Journal? Spoor je dromen op en schrijf ze op!

Wat is een bezoek de site? Voor velen van ons (zoals ikzelf) zijn er momenten waarop we onze dagelijkse doelen vergeten en soms kan dat ertoe leiden dat we niet bereiken wat we willen bereiken. Soms hebben we het gevoel dat we niet in de stemming zijn om te schrijven, maar als we eenmaal uit de stemming zijn, schrijven we gewoon op wat in ons opkomt. Wat is de beste manier om een dagboek bij te houden? Er zijn veel manieren, maar een manier die heel goed werkt, is door een bullet journal te gebruiken.

Wat is een bullet journal

De beste plaats om met uw nieuwe bullet journal te beginnen, is op de Bullet Journal-site. Ten eerste, als je dat al hebt gedaan, raad ik je ten zeerste aan om de gratis video te bekijken, het is altijd een goed idee om af en toe een opfriscursus te nemen. Ten tweede, ga naar de website, meld u aan voor uw account en ga aan de slag. Het is heel simpel. Je schrijft in een notitieboekje dat eruitziet als een braam (of een gelijkwaardige kleur) met een omslag die om je notitieboekje heen gaat. Dit type notitieboek lijkt erg op een notitieblok dat u in uw hand zou dragen.

U schrijft in uw dagboek in uw bullet journaling-notitieblok met uw eigen schrijfstijl. Niemand anders leest het. Als u iets wilt opzoeken of iets wilt volgen, schrijft u de informatie gewoon op de pagina waar het nodig is. Als u wilt, kunt u uw dagboek ook op uw computer downloaden, zodat u het kunt afdrukken of gewoon in uw dagboek kunt opschrijven.

Meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/