Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Een van de vragen die ik veel van mijn patiënten krijg is: "Wat kan ik wel en niet valledelsole.nl (dwz bonen) eten omdat ze op granen zijn gebaseerd?" Het simpele antwoord hierop is dat peulvruchten (in het algemeen) een uitstekende voeding voor je lichaam zijn; Er zijn echter enkele dingen die u moet weten als u iemand bent met glutenintolerantie of als u alleen allergisch bent voor bepaalde soorten voedsel, zoals maïs. Als u te maken heeft met voedselallergieën, is het laatste dat u wilt doen, een van de belangrijkste voedselgroepen volledig elimineren, waardoor u voedingsstoffen misloopt die u nodig heeft om een gezonde levensstijl te behouden. Dus in plaats van simpelweg te zeggen dat je bonen kunt eten omdat ze op basis van granen zijn, wil ik enkele redenen noemen waarom je geen peulvruchten (op bonen gebaseerd voedsel) zou moeten en kunt eten.

De eerste reden om geen peulvruchten (bonen) te eten omdat u mogelijk voedselallergieën of een spijsverteringsprobleem heeft, is dat sommige ingrediënten in verwerkte peulvruchtenproducten chemicaliën bevatten die zeer gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Ik gebruik bijvoorbeeld elke ochtend sojamelk in mijn havermout. Als ik dat niet deed, zou ik erg ziek kunnen worden met zeer ernstige symptomen die onmiddellijke medische aandacht vereisen. Daarom is het uitermate belangrijk dat u uw arts en / of apotheker raadpleegt om er zeker van te zijn dat u een veilig en gezond product eet om ervoor te zorgen dat uw lichaam gezond blijft.

De tweede reden om geen peulvruchten (bonen) te eten, is omdat ze zijn gemaakt met dierlijke producten in gedachten. Bonen zijn niet alleen onnatuurlijk, maar ze zijn ook gemaakt om geweldig te smaken als voedingsmiddel. Het vlees dat wordt gebruikt om bonen te maken, is vaak afkomstig van zieke dieren, die de hele levensduur van de bonen worden gebruikt (wat een lang proces is voor de dieren, maar erg tijdrovend voor jou). Als u te maken heeft met spijsverteringsproblemen, kan dit ernstige problemen veroorzaken.

Meer informatie op: https://www.valledelsole.nl/