Gids voor de Twee-Auto Tune Up

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar de snelste en eenvoudigste manier van het doen van een twee-auto tune-up op hun voertuig. Het wordt vaak gezien dat wanneer iemand tuning een auto op een normale wijze, ze doen geen moeite met de twee auto tune up. De reden achter dit is dat het meer tijd en energie om te veranderen van de versnellingen in twee auto ‘ s eerder dan werkt het gewoon op een simpele manier. Echter, door het volgen van de hieronder gegeven tips, zult u zeker vinden het makkelijker om het uitvoeren van een twee-auto tune up.

Het eerste ding dat u moet doen is om uit te vinden welke spullen je nodig hebt om te veranderen in om om uw taak te voltooien van het opknappen van uw auto versnellingen. Voor deze, dient u uw auto de handleiding die wordt geleverd samen met de auto. Zodra u aan de handleiding, kijk voor de versnelling gedeelte dat zegt SERVEREN. Dit vertelt je dat je moet veranderen van je gear op de lagere snelheid assortiment om te beginnen met het proces van de vernieuwing van de twee auto ‘ s.

Als je eenmaal hebt gevonden de uitrusting die je nodig zal zijn om te vernieuwen, worden verplaatst naar de lagere toerentallen. Zorg ervoor dat de motor toeren te maken voordat u de shift gear. Vernieuwt de lagere versnelling langzaam, zodat de motor in toeren omhoog en omlaag op een uniforme wijze. Als u laat de motor rev-up van voordat u begint met het verplaatsen van de spullen, de tandwielen helemaal niet verplaatsen. Dit is iets dat je moet vermijden.

Zodra de vernieuwing die het proces klaar is, kunt u nu verder gaan met de twee auto ‘ s die niet opknappen. Je moet eerst beginnen met de motor van de auto die niet opknappen. Verwijder de sleutel uit het contactslot en een verschuiving van de auto in de versnelling in de neutrale of parkeren versnelling. Wanneer de motor is revved, verschuiving in de versnelling rijden. Dit proces wordt herhaald voor elke auto in het wagenpark.

Een twee-auto tune up moet worden voltooid binnen een tijdsspanne van 30 minuten tot een uur. Deze met zorg wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de motoren niet beschadigd raken. Als er een metalen stukken op de buizen van de motoren, ze moeten worden verwijderd voordat het proces is voltooid. Dit is om te voorkomen dat eventuele schade aan de andere auto ‘ s.

De twee auto tunen proces moet worden maar één keer gedaan. Er mag niet meer gedaan na deze. Dit is om ervoor te zorgen dat de twee auto ‘ s worden niet vergelijkbaar qua prestaties. Ze moeten uniek zijn, zodat er geen kans is dat ze worden met elkaar verward. Er mogen geen wijzigingen worden aangebracht in de twee voertuigen, zodat ze compatibel zijn.

Chiptuning nodig? Chip Performance is dé specialist!