De 3 Belangrijkste Artikelen van het Orgel in de Kerk Suite

Het pijporgel is een decoratieve muziekinstrument dat geluid genereert door het duwen van de lucht door de organ pipes, speciaal gekozen voor het orgel van een drum vel.

Aangezien elke buis produceert slechts een enkele opmerking, de buizen worden vaak gegeven in sets bekend als gelederen, elk van hen wordt toegewezen aan een vergelijkbaar tempo en de toon door middel van het toetsenbord kompas. In sommige opzichten lijken deze instrumenten te tuba ‘ s, maar omdat ze niet over een tuba bell, ze kunnen niet afgestemd worden als een tuba. Ze moeten dus een speciale mondstuk bekend als een tabblad Orgel boog. Dit maakt de dirigent om nauwkeurig het volume van de stem en dus de klankkleur.

In vergelijking, een moderne kerk orgels is veel meer compact en licht dan de klassieke exemplaren, en zelfs een groot orgel, geschikt voor gebruik in een kerk is veel kleiner dan een klassieker. Klassieke muziek bestaat meestal uit het zeer eenvoudig notities met hoge tonen, gevolgd door lage. Een (kerk) orgel, aan de andere kant, is gebouwd op de zelfde lijnen als een moderne orkest. De buizen zijn van een veel hogere kwaliteit dan die gebruikt worden in een klassiek orkest en zijn daarom afgestemd met behulp van een breed scala van beschikbare combinaties van noten. De exacte octaven kan individueel worden afgestemd als een speciale tafels systeem wordt gebruikt.

Kerk organen worden over het algemeen verdeeld in drie soorten: de tabular -, mechanische-en de canon. In tabelvorm wordt beschouwd als de meest populaire in termen van het gebruik en het instrument is verkrijgbaar in verschillende maten en soorten, zoals de tenor, bariton en bas. Mechanische kerk orgels werden geïntroduceerd rond 1820, toen ze begonnen met het vervangen van de oudere mechanische instrumenten, die waren meer complex en tijdrovend. Mechanische kerk organen waren een enorme ontwikkeling, die nodig is om een enorme hoeveelheid arbeid en menselijke input. Canon Orgel is een voorbeeld van een mechanisch instrument dat vaak wordt gebruikt vandaag de dag.

Alle drie de vormen van kerk-organen hebben een aantal standaard ontwerpen, maar elke kamer is uitgerust met een aantal optionele accessoires waardoor ze effectiever en effici├źnter.

De eerste accessoires letten bij de aanschaf van een (kerk) orgel zijn de geluiden die verband houden met elke toets op de piano. De passende begeleiding moet worden gekozen afhankelijk van de behoeften van de organist.

De tweede belangrijkste artikel van het orgel in de kerk repertoire is het pierement. Het draaiorgel is de kleinste van alle organen en wordt vaak gebruikt voor solo en begeleiding stukken. De Straat Orgel is ontworpen om te begeleiden het belangrijkste stuk, die meestal een Requiem in een duitse kerk. De meest bekende componist te gebruiken de Straat Orgel werd Robert von Neuendorf die samengesteld is het “Orgel” Requiem. Het ontwerp van de Straat Orgel is vrij eenvoudig, bestaande uit twee cilindrische lichamen en een aantal kleppen die de controle over het volume van de instrumenten in verschillende hoeveelheden. Echter, het is niet anders dan de andere types van organen, behalve dat de muzikale begeleiding wordt gespeeld rechtstreeks door de gemeente in plaats van door een aparte organist.

De derde belangrijkste artikel van de kerk muziekinstrument repertoire is het Elektronische Orgel. Het elektronische orgel werd gemaakt met het concept van het muzikale theater in gedachten als het kan een breed scala van gesynthetiseerde geluiden worden geproduceerd op de toetsen zonder een direct lichamelijk contact met een muziekinstrument. Hoewel veel kleiner dan de Straat Orgel, het elektronische orgel is in staat om full range analoge tonen en het is een goede investering als u van plan bent om een professionele geluidstechnicus in de toekomst.

 

 

meer informatie: https://www.noorlanderorgels.com/