Koop ether met ideaal

Je hebt misschien al gehoord van de service die ideaal wordt genoemd. Dit is een service die u in staat zal stellen om ether te kopen tegen een goedkopere prijs dan u elders zou vinden. De manier waarop dit werkt, is dat u een profiel gaat maken op de e-business-uitwisseling die bekend staat als Etherex. Dit wordt jouw plek om ether en andere dingen te kopen waarvoor je wilt ruilen of zaken doen. Wanneer u uw profiel maakt, kunt u kiezen of u ETHER wilt kopen via uw eigen e-commerce site of als u het liever verkoopt voor goedkopere prijzen via andere plaatsen zoals eBay of zelfs uw eigen online makelaar.

 

Wanneer u uw profiel maakt, krijgt u de mogelijkheid om Ether te kopen met elke valuta die u wenst. U kunt ervoor kiezen om uw account te hebben beveiligd, wat betekent dat u een afzonderlijk account moet openen via een e-commerce of e-Biz-bedrijf zoals EECO of ECOBUYER.

Met een beveiligd account heeft u een betere bescherming tegen frauduleuze transacties en eventuele hackers die mogelijk toegang hebben tot uw account.

 

Nadat u uw profiel op de e-commerce-uitwisseling hebt gemaakt, kunt u nu doorgaan en ether kopen met ideaal. U wordt om sommige informatie gevraagd. Dit bestaat uit uw naam, leeftijd, land, e-mailadres en de website die u van plan bent om uw ether te kopen. Er zal ook een vraag zijn over hoe u van plan bent om voor uw bestelling te betalen. U kunt bijvoorbeeld betalen met behulp van een creditcard of u kunt ervoor kiezen om te betalen met een van de vele online portemonnee-methoden die beschikbaar zijn zoals Paypal. Sommige websites bieden ook andere betalingsopties, zoals directe storting op uw bankrekening.

 

Nadat u bent ingevoerd in uw informatie, bent u verplicht om een account aan te maken met de website waar u Ether gaat kopen met ideaal. Wanneer u klaar bent met het maken van uw account, kunt u inloggen op de website en uw bestelstatus controleren. Als de transactie in behandeling is, krijgt u de mogelijkheid om uw informatie opnieuw in te dienen en de transactie wordt verwerkt.

Evenzo, als de transactie is voltooid, kunt u uw geld in uw e-banking-account zien.

 

Een van de meest aansprekende aspecten van het gebruik van dit online e-commerce-bedrijf is dat het werkt met elk valutapaar dat momenteel in gebruik is op de internationale markt. Dit omvat de Amerikaanse dollar, de euro, de Japanse Yen en de Australische Dollar. Een ander voordeel van het gebruik van het bedrijf is dat het gedetailleerde informatie heeft over vergoedingen, verzending en wisselkoersen. Dit betekent dat u ervoor kunt zorgen dat u de best mogelijke tarieven ontvangt wanneer u Ether koopt met ideaal.

 

Het bedrijf biedt ook leden gratis upgrades wanneer ze hun service willen upgraden, waaronder geüpgraded webhosting, software, verbeterde klantenservice en meer. Voor nog meer gemak wordt u aangemoedigd om zich aan te melden als een partner met ideaal, zodat u ook kunt profiteren van alle kortingen, promoties en speciale aanbiedingen die het bedrijf te bieden heeft. Als een partner hoeft u alleen het product te bevorderen en in ruil daarvoor heeft u recht op een commissie. Als u meer verkopen wilt doen, moet u uw promotionele inspanningen verhogen die ideaal dit gemakkelijk voor u maakt door talloze methoden aan te bieden.

Klik hier Bitcoinmeester.nl