Hoe bitcoin te kopen met de meest succesvolle handelsstrategieën

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het leren kopen van bitcoins. Ze zijn misschien bang dat ze in de problemen komen met de wet als ze dit soort virtuele valuta gaan gebruiken. De waarheid is dat ze zich absoluut nergens zorgen over hoeven te maken – de enige reden waarom iemand zich zorgen zou maken over het gebruik van dit soort virtuele valuta, is als ze van plan waren illegale activiteiten te ondernemen.

Simpel gezegd, Bitcoin is een online valuta die u kunt gebruiken om online items te kopen en verkopen. Het verschilt echter van traditionele valuta, hoewel het volledig virtueel is. In feite is er geen enkele bank of financiële instelling die ooit bitcoin maakt of bezit. In plaats daarvan wordt het veilig bewaard in een virtuele database, de zogenaamde block chain. Net als bij een creditcard, gebruikt u een specifieke portefeuilleservice om uw bitcoins vast te houden en uit te geven, net zoals u dat met een creditcard zou doen.

Er zijn veel manieren om uw bitcoins vast te houden. Een daarvan is om een conventionele portemonnee te gebruiken, zoals een creditcard, elektronisch chequeboek of zelfs een fysieke bankrekening. Dit soort transacties is relatief veilig, aangezien er een derde partij is die garandeert dat uw geld veilig is. Helaas zijn deze systemen niet 100% veilig en kunt u het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal of hackers die toegang krijgen tot uw informatie.

Uw veiligste optie is om uw bitcoins te beveiligen met een speciaal softwareprogramma. Deze software staat bekend als een portemonnee of digitale portemonnee. Met uw privésleutels wordt een digitale portemonnee gemaakt. Privésleutels zijn als wachtwoorden, die ervoor zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw bitcoins. Dit voorkomt dat anderen uw privésleutels stelen en toegang krijgen tot uw portemonnee.

Dit soort services biedt een manier om uw privacy te beschermen terwijl u nog steeds bitcoins uitwisselt en ontvangt. U kunt een portemonnee tegen een gereduceerde prijs kopen als u weet waar u moet zoeken, of u kunt er een gratis krijgen van een internetsite die het testen van nieuwe portefeuilles en diensten aanbiedt. Een testversie van een bitcoin-portemonnee is in feite een “preview” van het echte werk, maar met enkele tekortkomingen die worden gladgestreken voordat de echte versie uitkomt. U kunt de preview op de website vinden en vervolgens beslissen of deze geschikt voor u is.

Een andere methode om online bitcoin te kopen, is via een peer-to-peer-uitwisseling. Een peer-to-peer-uitwisseling is als een traditionele markt, maar in plaats van een derde partij te gebruiken om de transactie uit te voeren, voert u de transactie uit via internet. Dit wordt gedaan met een computer of een website die dit type service biedt. Er zijn ook websites waarmee u de transactie kunt uitvoeren zonder ooit uw huis te verlaten. Dit is een veel eenvoudiger systeem dan de vorige twee. U moet echter zeer voorzichtig zijn wanneer u dit soort transacties doet, want als u te maken heeft met een kwaadwillende persoon of een groep mensen, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor elke vorm van fraude die plaatsvindt als gevolg van de uitwisseling.

De derde manier om betrokken te raken bij het kopen en verkopen van bitcoins is door een “bank” te gebruiken in plaats van een peer-to-peer-site. Veel van de banken die dit soort diensten aanbieden, hebben van de overheid een vergunning gekregen om in de hele Verenigde Staten te opereren. De uitwisselingen die u gebruikt om online bitcoin te kopen, zullen waarschijnlijk ook door de staat worden gereguleerd, dus u moet weten hoe uw staat deze uitwisselingen reguleert. De beste manier om erachter te komen, is door het online op te zoeken.

De laatste methode om bitcoins te kopen is via een social feed. Sociale feeds zijn websites waarop gebruikers de inhoud die ze zien “leuk vinden” en deze delen met hun vrienden en andere gebruikers. Dit verhoogt de hoeveelheid verkeer naar de website, wat leidt tot meer verkopen voor de verkopers van dit product. Een goed voorbeeld van een social feed voor de verkoop van bitcoins is Twitter.

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/