Het Marketing Systeem voor Makelaars in Blijdorp – Wat is het?

Remax-totaal is een vertrouwde naam voor zowel de aan- als verkoop van woningen in Nederland. Voor vragen over woningen in de buurt van uw keuze kunt u online bij hen terecht. Blijdorp is een makelaarskantoor dat niet in elke buurt makelaars heeft. Als u een specifieke woning of woning wilt vinden in de buurt waar u woont, moet u daarom zoeken op de kaart met wijken van Blijdorp. De meeste huizen die te koop staan, bevinden zich in het centrale deel van de stad. Hier zijn enkele voordelen waar u van kunt genieten als u via de diensten van Blijdorp Vastgoed gaat werken.

Wanneer u contact opneemt met een makelaar in Blijdorp, krijgt u automatisch een bericht van de beschikbaarheid van een koopwoning in de buurt. Op basis van deze informatie kan de agent een passende advertentie opstellen. Dit bericht wordt naar de mailinglijst van verschillende buurten gestuurd, zodat mensen de tijd hebben om te beslissen of ze het geadverteerde huis willen bekijken. Als er een stroom kopers is die geïnteresseerd is in het huis, zal de advertentie bepaalde voordelen hebben. Deze staan op de website van Blijdorp.

In de advertentie worden de details van de agent die de transactie afhandelt, kort vermeld. Er is ook een korte beschrijving van het pand, met een foto en een plattegrond. U kunt door de foto’s bladeren om een idee te krijgen van het interieur en exterieur van het pand. Als er bepaalde voorzieningen zijn die u in uw nieuwe woning wenst, kunt u deze in uw advertentie vermelden. Hierdoor kan de makelaar zowel een aantrekkelijke als een effectieve advertentie opstellen, waardoor de koper een besluit kan nemen over het sluiten van de deal.

De meeste makelaars sturen nu vooraf ontworpen advertenties via e-mail naar hun klanten. De klant hoeft alleen maar op de e-maillink te klikken om de advertentie aan te passen en de tekst en afbeeldingen te specificeren zoals gevraagd door de agent. Op deze manier kunnen kopers die meer willen weten over een bepaald pand gemakkelijk de hele advertentie doorlopen zonder ook maar een cent uit te geven. Ze kunnen dan de foto’s van de monumentale panden, samen met plattegronden, bekijken om een idee te krijgen van het pand.

De meeste makelaars gebruiken deze techniek om huizen in de stad of in gebieden buiten de stad te verkopen. Het geeft hen de mogelijkheid om met een potentiële koper in contact te komen, wat anders niet mogelijk is. Bovendien helpt het hen om een goede indruk te maken op de buren of andere mensen die in dezelfde buurt wonen.

Deze techniek helpt hen een gestage stroom nieuwe leads te creëren, wat resulteert in betere verkopen en meer tevreden klanten. Toen een potentiële koper bijvoorbeeld op zoek was naar een huis in een bepaalde buurt, bezocht hij vijf open huizen totdat hij er een vond die hij erg leuk vond. Er waren echter maar drie makelaars in de buurt. Hierdoor leverden zijn volgende drie zoektochten niets op. Bij zijn laatste bezoek kon hij echter een huis vinden op loopafstand van zijn huidige locatie.

Meer informatie: https://remax-totaal.nl/wijk/makelaar-blijdorp//