Diamanten kopen van een Diamond Painting Store

Diamond Painting is een van de meest populaire en eenvoudige technieken om het uiterlijk van foto’s met een digitale camera te verbeteren. Hiervoor zijn er veel redenen, inclusief het feit dat het opvallende resultaten kan produceren, het is relatief goedkoop in vergelijking met andere schildertechnieken, en het vereist zeer kleine apparatuur. Dit artikel zal enkele van de stappen in dit proces uitleggen, evenals laat u een eenvoudig diamantsnijden laten zien om een diamantschilderfoto te produceren.

Eerste dingen eerst, voordat je begint, je moet je foto-formaat (vierkant of landschap) op je canvas voorbereiden. Het wordt aanbevolen om een vierkante canvasgrootte te gebruiken, want het is het gemakkelijkst om mee te werken en de meeste foto’s zullen automatisch naar deze grootte schalen. Je zult dan je diamantschilderfoto in het juiste verhouding snijden met je diamantsnijgereedschap. Vergeet niet om de proporties opgeruimd te houden – laat het beeld niet te knuffelen door de foto te overbruggen. Misschien vind je dat de diamant liever lijkt als je de proporties niet netjes bewaart, dus kijk goed naar je afbeelding om ervoor te zorgen dat het algehele uiterlijk van de diamantschilderfoto acceptabel is. Voor meer informatie … ga naar Myth Of Asia.

Zodra je je foto-formaat precies hebt, is het tijd om je diamantschilderijenstijl te kiezen. Als je iets heel unieks wilt produceren, probeer dan een van de vele landschapstijlen; Landschapsschilderingen vereisen over het algemeen minder verf, maar bieden interessante en unieke afbeeldingen aan. Als alternatief, als je na iets meer traditioneel bent, waarom probeer dan geen ronde diamant? Nogmaals, een kleine hoeveelheid verf is alles wat nodig is, omdat deze stijl geen groot formaat canvas eist.

Vervolgens moet je je boor en accessoires voorbereiden op de taak van het diamant schilderen. Een volledige boor wordt aanbevolen voor deze taak, omdat het de diamant in zijn geheel in het canvas kan worden geboord. Als u alleen van plan bent een klein gebied te bedekken, zoals een tafelblad, kunt u een kleinere, lagere boormachine gebruiken. Als u echter grotere of bulkiergebieden heeft om te dekken, heeft u een full-sized boor nodig. De Diamond Full Coverage-boor wordt ook aanbevolen voor het gebruik van op de grotere en bulkierdeclvases.

Volgende, als je Diamond Painting-kits wilt kopen, moet je beslissen over je foto-formaat en de diamantstijl die je wilt. Wilt u een vierkante canvasgrootte of een landschap? Hoeveel ronde kralen moet ik kopen? Als u van plan bent om verschillende ronde kralen te kopen, kan het goedkoper zijn om ze allemaal afzonderlijk te kopen en ze later te monteren. Anders zou je aanzienlijk kunnen uitgeven voor de benodigdheden die je nodig hebt om ze te monteren.

De laatste stap is om te kiezen welke producten u nodig hebt om te kopen bij uw Diamond Painting Store. Misschien wilt u overwegen om de diamantboor apart van het canvas te kopen, en u wilt misschien ook een boordoek kopen en tikken in de Diamond Drill Diamond-schilderkit, of vergelijkbaar, om u te helpen uw werkruimte schoon en vrij van puin te houden De Diamond Painting Supply Kit omvat meestal deze hulpmiddelen en vele andere nuttige producten. Voordat u Diamond Painting-kits koopt, wilt u de tijd nemen om de juiste producten te kiezen om aan uw behoeften en budget te voldoen.

Bezoek mythofasia.nl voor meer informatie