Creatieve manieren om toiletpapier te gebruiken in leuk speelgoed en knutselen voor kinderen

Toiletpapier kan gemakkelijk worden omgevormd tot heel schattig klein speelgoed.

Je hebt niet eens veel materiaal nodig en je hebt maar een paar minuten extra nodig om het te doen. Laten we bijvoorbeeld beginnen met enkele van de voor de hand liggende manieren om wc-papier in leuk speelgoed te gebruiken … Schattige kleine dieren maken voor kinderen om mee te spelen!

Toiletpapier kan ook worden omgevormd tot een schattig klein kussen voor kinderen. Knip gewoon vierkanten wc-papier uit, snij gaten erin en je hebt een kussen waar je kleintje volkomen veilig op kan slapen! Maak je geen zorgen als het gaatje niet helemaal door het papier gaat. Je kleintje zal nog steeds lekker in het kussen kunnen kruipen. Dit is een van mijn favoriete manieren om toiletpapier te gebruiken, omdat het volkomen veilig is en de resultaten ronduit schattig!

Toiletpapier is ook een geweldig handwerk voor oudere kinderen.

Rol gewoon een vierkant toiletpapier op tot een buisvorm en voeg wat kleurrijke linten en glitter toe voor extra sprankeling. Je kunt ook een kleine verrassing toevoegen, zoals een eetbare bloem of een knuffeldier, als je het proces een beetje opwindend wilt maken. Hoe dan ook, als je eenmaal de creatieve sappen van je kind hebt laten stromen, is dit een leuk ambacht om samen uit te voeren.

Toiletpapier kan ook worden omgevormd tot een aantal zeer interessante en unieke knutselprojecten voor kinderen. Hier is zo’n voorbeeld … Rol wc-papier op tot ballen en laat je kind ze oppakken en in verschillende richtingen oprollen. Vervolgens rol je ze gewoon weer naar beneden tot een bal en herhaal je het proces totdat ze weg zijn!

Ten slotte kan toiletpapier worden omgevormd tot een zeer interessante decoratie door een kleurrijke en leuk uitziende draagtas te maken. met gewoon toiletpapier en een beetje lijm.

Nadat de badkamer van uw kind is aangekleed en hij of zij klaar is met het toilet, kunt u het lint pakken en in de badkamer van uw kind ophangen. Als je kind klaar is met het toilet, pak je het lint en hang je het ergens in de badkamer op, zodat je kind het kan bewonderen en er jarenlang naar kan kijken!

 

 

Klik hier voor meer informatie: hygiene producten